Diskuze

ja u nich mam ucet asi pul roku a spokojenost (narozdil od sporky)...a zatim me to nestalo ani kacku

ptal jsem se a prej to tak neni. všeobecný podmínky je zajímavý počteníčko

To STP: jojo videl sem nekrmte bankere klec v hypernove a vni sedel frajer v sacku fine brigada :o))
Vsak i ebanka je zdarma ale musi ti tam mesicne chodit x penez aby to tak bylo... prectu vseobecne podminky a uvidime co chtej tihleti polsti bankeri osobne jim teda neverim :o))

Cus Tahosh
Prvotni zajem je aby meli clenove kde jezdit, takze skoly se musej jeste doladit, ale jasne ze nakej prostor mit budou.. Vsak je to v zajmu vsech.
Jo ucet bude vyresen v par dnech nejsi sam kdo o nej zada, jen sme to odkladali, protoze vedeni uctu zere penize.

Čus. hoďte sem nějaký číslo konta kam ty love poslat..
K tý kauci. Majitelů je asi víc jak jsem pochopil a kauci si vymyslel jen jeden z nich? ty ostatní nic nechtěj, chtít nebudou? nobo si založili združení majitelů smetáku?

dědku po šesti pivech a dvou cígách budeš zralej zase tak akorát na berli

Dík chlape, ale neni to jen moje práce. Věřim, že se nám ty finance podaří schrastit a jestli jo, tak

Zdar dědku

tak jsem se dozvěděl o tvých aktivitách. To je sakra dobře, že ses toho ujmul.

Kuwa dědku. Ses normalne webmaster

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100745
Dnes: 2
Online: 5
to: Savo
Koukal jsem na ceník a skoro za všechno chtěj 0,-Kč, takže to vypadá pro naše účely dobře. A jak dlouho trvalo založení účtu a za jak dlouho došla karta?