Diskuze

tak na to peč, večer už budem vypálený,... z toho slunce

tak jsem si to myslel správně, jen mě zaráží ty posraný spoje ... nejdete tam náhodou někdo kolem 18,00, že byste mě vzal s sebou? pracuju na ipáku a jsem schopen se někam klidně přiblížit...
díky za info

Je to tady: http://www.mapy.cz/#x=133450496@y=135740736@z=14@mm=FP@ax=133448000@ay=135740416@at=SME%C5

Čaff všichni,, já bych taky přijel pomoct, ale nejdřív tam budu kolem 18,45, navíc nevim, kde to tam je...zkusim kouknout na mapy..

nazdar drací,
no to bude teda rychta, chehe. zkusím se poptat ještě po nějaký druhý, třetí sekačce a nějak snad po póledni také dorazím.....

oukej....dorazim po praci

Savo: super. Mrkni do clanku prvni sekackobrigoska ve stredu...

Jak je to se sekanim?....abych stihnul nabrousit

date zejtra nekdo smetak nak driv? ja tam chci bejt po 10ty

monk: parada je to tam

tak sem prispel... vs 2711....

to te zklamu huli se tady az po zaviracce ale ted v lete je paradni zahradka a tam si delej co chces akorat ze se zas nic nedozvim

...a jestli se tam smí

jakypak lobovani

...nebo u tebe na baru , kde ho máš?

Beatowen: A kse mas bar? vsak muzeme schuzavat u tebe :o)

proč ne, sejít se někde máme v plánu, je potřeba domluvit nějaký to sekání, brigádu a tak...pokud ne v tejdnu (v plánu byla příští středa na zahrádce na výletný) tak bych navrhoval neděli odpoledne někde...

no a co se nekde sejit a pokecat o tom ale ne v tejdnu pls pac ja mam bar a sem tady zasekanej a urcite by nekdo zas naky prachy jeste dones ,)

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101036
Dnes: 0
Online: 1
Tak jsem konečně našel přijatelnej spoj...až půjdu z práce, tak někomu z vás zavolám, jestli má cenu, tam ještě jezdit...rád bych pomohl