Diskuze

Mario: Já radši lítám ve vzduchu než abych lítal po držce z kopce

Jo ještě jsem si vzpomněl: 16.8 to je příští sobotu, se jede v Rokytnici nad Jizerou boardercross&slalom na mountainboardech,jakože zkopce...takže kdyby někdo z kiterů nevěděl coby...trať je prej nenáročná! víc info např. na: www.boneshaker.cz
www.hardtym.banda.cz

Na vkladani fotogalerii si zalozte ucet na Google Picasa je to zadaco 1GB prostoru a hahravejte fotky tam a me nebo Dedkovi na mail poslete link pak muze bejt mraky fotek aniz by zraly prostor tady viz. Milovice 3.8. v galerii

Já se taky dneska ukážu o5 a ty fotky sou dobrý až na ty moje záda ty si fotit nemusel :ú)ale dobrej kontrast s tim jeho krunýřem na další fotce :ú)

monk: no ja nejspis az tak kolem 18ty driv to asi nestiham

tomex: ja asi jo, kolem jedny bych vyrazil, ale jeste to neni jisty
fotky od petra: http://www.flickr.com/photos/26510650@N06/sets/72157606554449015/

Jdete neska nekdo?

Fčera to bylo fakt krutý...za fotky bych byl taky vděčnej povedlo se mi tam pár pěknejch kousků jestli to někdo stihnul

Fotky dejte nekam do uschovny vyber dame sem...

dneska trochu nebezpecny, ale super =) kdyby mel nekdo fotky jak se tam rozbijim o o travu, dejte mi plz vedet =)

dorazim taky, taky prace do 5ti a stejne tak az po 6ty tam

Já se tam ukážu po 6hodině jelikož končim opravdu v pět tak pokud nebude chcát se tam potkáme....

foukat by mělo, tak by to za svezení stálo.

Já bych dneska klidně i zašel ale nevim jak dlouho budu v práci...Vidim to tu minimálně do pěti takže na smeťáku bych se mohl ukázat něco po 6 hodině....doufám

Cus porost porad pohodicka sjizdnej.. Newim neska asi ne sem uplne rosekanej ze vcerejska.

Ahoj, dete někto obpoledne na Smeťák?

Zdar jsem zpet z lefkady. Voda je teda prdel...Jak to vypada s porostem da se jezdit? Kdo ste tam kdy byl?

Njn nejni winda a nejni o cem mluvit

Nějak nám ta diskuze tady vázne né??Ani ten vítr se nechce umoudřit..Co nějaký nový fotky nemáte někdo??Posledně co sem byl jezdit tak tam někdo foťák měl

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100745
Dnes: 2
Online: 2
Tak jsem dneska na smetaku nasel bar i s lajnama. Z5 ho dostane clovek co mi ho popise a jeli clenem kiteloopu dostane ho jen s proslovem: hlavo dubova