Diskuze
Kdyby někdo byl v chorvatsku na ostrově brač tak aŤ se ozve sme tu s kámošem ale zatim teda moc nefoukalo.Sme ve městě BOL...
Je to tu parádní až na tu oblázkovou pláž.Ubytko přímo na pláži za 50éček v luxusním apartmánu 
Kdyby někdo jel, tak bych se možná přijel podívat

Nedele Milovice? Někdo? Dystak 775963147
to tomex : tady je to číslo - 6O7 926 206 Fanda, že pozdravuju.. držim palce ať se dobře dohodnete
kuwaa kde je ten vitr???

Cece prace

nazdar drací, zejtra se chystám na večír do milovic, v pátek pak pojezdit. winda bude !!! nechce jet někdo??

nemate nekdo 1 misto v aute do HB pro me? dik
To Tomex:hele co se tyce ty meteostanice,myslis ze by 20m bylo daleko...mi nerikej ze to delaj jen do 10metru??

Jinak v pátek odjíždíme na vodu buď do německa nebo do polska to se rozhodne až dnes večer takže pokud by se někdo chtěl přidat tak směle do toho.Ale v autě už máme zatim plno takže vlastní pohon sebou

Já byl včera taky jezdit na smeťáku
bylo to super...Jeden větrnej náraz mě sice vytáhnul do 5metrů ale ustál sem to jenom s poraněným kolenem 
btw:vcera 18:30 sem vytahl petku krasne sem si zajezdil na kratsi dylku..vytahl desitku a vytr se vypnul...kdo nesel nemusi

Jasne 777 329 447 nebo tomex@psal.cz
Ahoj bez snur a baru je to na draka...
V patek jsem to tam nechal muzu ti Tomexi zavolat nebo napsat na email?
Konečně nějaká konverzace
ikdyž jen o psech a párcích v rohlíku 
Cece ptal sem se scim chce ten parek a chtel to s kecupem, takze tenhle nejni asi tvuj... Mrknu se tam jeste a vemu kremzskou treba vyleze z travy i ten tvuj..

Nevim co je to tady za fake hlavu dubovou, ale bar doopravdy patri me! Je cernej a cervenej a lajny sou 25m dlouhy. Ten bar je tak akorat do ruky a kdyz s nim budes pravidelne mlatit psa tak z nej bude mit pak respekt. Kdyz sem s nim tuhle byl v desti tak zustal mokrej ale ted uz asi uschnul...Slysi na jmeno Fanda, ale bohuzel na to neumi zareagovat. Nevim jak te vic presvedcit?...mozna se ho zeptej jestli si da parek v rohliku a von si ho dycky dava s kremzskou...Tak se ozvi a nejak se domluvime...
Jo myslim ze to byl ten s tou gastrou... Ale musi mi rict co je to za bar a trosku ho popsat pac jinac si nebudu jistej ze se hlasi o nej spravnej clovek... zajemcu by bylo...
Clenstvi neni podminkou na vraceni nalezeneho baru, ale je podminkou k uzivani smetaku 
Czuss, ten bar si tam zapomnel v patek kamos...jak sem tam byl s tim waroo....asi by byl rad, kdyby ho dostal zpatky.... podminim to clenstvim...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101119
Dnes: 0
Online: 2

Tak co jaký bylo holandsko???máte někdo nějaký fotky???