Diskuze

ahoj, od malicka sportuji, box, kickbox, karate, a podobne sporty a ted sem vydel tenhle peknej sport moc se mi libi a le mam malo penez sme chuda rodina, moh bych si ten prispevek na smetak nejak odpracovat?

Este ze me paja odezla dom, este ze ten rozkaz vydala :-) pac je mi zle a bylo bz mi jeste hur.... Nevim proc ale maminky vyktorinejch spoluzaku na me rano pred skolou koukaly divne

Tzy we usínám v práci (openspace)... Včera sem nočnim busem přejel svou zastávku asi o 10 stanic a pak sem málem nevystoupil, když sem jel zpět

čau je můj dík. Richard
jestli budeš dneska na letnýtak mi ho vem sebou. dorazim tak v 7:30
Hlava dubová jsem já :-)

Nalezy a ztráty: na smetaku sem nasel zavrtavaci kolík (psí) vim ze je kluka co ma 10tku accesa ale meno jeho??? Noo tak na to sem hlava dubova :-) kazdopadne mam ho v kufru u auta...

Jo jo simka by se hodila a kitewing chci taky vidět v akci

Vsek Holub: cece to dotahni to si chci zkusit :-)

Vašku Holube: na Smeťák rozhodně patříš, větrnné hračky všeho druhu včetně kitewingu jsou vítány :-) , doraž na akci v sobotu, bude to zajímavé zpestření, snad foukne...

for dedex: jezdím na longboardu na asfaltu, ale na smeťák bych si vzal mountainboard

Vcera jsem to videl ze cvicaku, vypada to pohadkove

Zejtra sem tam pecenej smazenej ...

ted jsem se tam byl podivat a na telefon jsem nenarazil, ale nasel jsem tam p o s e k a n e j Smetak. Je toho 8 hektaru. Neni to zadnej golfovej travnicek, chtelo by to jeste prejet tim trakturkem, jak jste tady nekdo nabizel. Zejtra ma docelat fouknout, co vy na to?

hele jestli ho najde nekdo chytrej tak mas SIMku zpatky, pac si myslim, ze mu staci rani rosa a pristroj bude out...

Cus. Sem tam zustaval posledni..ale nevidel jsem ho :-(

Přidávám do ztrát a nálezů můj ošklivej telefon sony ericson a v něm moje krásná simka ztracená v sobotu.Když sem odcházel ještě tam byl jeden kiter mě neznámý ale třeba ho našel

Vašku Holube: no problema :-) a na čem s ním jezdíš?

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli se může na Smeťák i s kitewingem

cada16: Ahoj, nalezená helma je moje.Nálezce nemine odměna

Prosím ozvi se mi na 608606754 Dík.

du bez grillu

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100743
Dnes: 0
Online: 2
Pepo, tak to se docela hodí