Diskuze

Ještě něco málo k těm samolepkám včera sem otom tak přemejšlel a tohle mě vlastně docela zaskočilo :ahoj, od malicka sportuji, box, kickbox, karate, a podobne sporty a ted sem !!vydel!! tenhle peknej sport moc se mi libi ale mam malo penez sme chuda rodina, moh bych si ten prispevek na smetak nejak odpracovat?...............Já nevim jak u vás pepo ale u vás stojej kajty docela dost a když by sis nějakej set pořídil tak tě už tisícovka na sekání aby si nejezdil v jungli nevytrhne. A tu reflexní nálepku bych si taky jednu vzal na noční ježdění v sobotu abych byl vidět.

Evi, jsi hustá, zatim jich je dost, ale kdyby se ti chtělo udělat ty reflexní, proč ne...kdyby chtěl někdo na auto a tak... já osobně bych si dal jednu na pulitr

Ahoj, když takhle rozdáváte ty samolepky, budou stačit?nemám ještě přidělat? můžu je udělat ještě reflexní kdyby ste je chtěli mít zajímavý

kitewing http://www.youtube.com/watch?v=0kjNWmH87FI a na snehu http://www.youtube.com/watch?v=SheW2wMhXZY

A nebo mu hold pudeš ukázat to tvoje auto kde budeš mít nálepku jinak šňůry pryč

Se pepanovi slusne predstavis a pode to v oukeji

mnu . . . inu tak doufam, ze nedostanu na budku . . . pacto sice zaplaceno mam, ale nalepku prosvihnu a stejnak si ji tedka muzu nalepit tak leda na auto

To neni zdarma pro pepana ale za ty vyberci cinnost :-)

kdo byl včera na schůzi, dostal samolepku, kterou si nalepí na prkno nebo bugynu, další budem rozdávat v sobotu na akci, tak kdo máte zaplaceno se u mě hlašte, Pepa dostane jednu zdarma :-)

Mmmm, Pepo mam zaplaceno ... nevim ale, cim se mam prokazovat ...

Doprdele já se ještě motám :-))

Včerejší akce byla povedená.Taky sem rád že sem skončil o něco dříve jinak bych si odřel i něco víc než jenom ruku

ok, tebe necham zit

Prosimte Pepo mam oranzovy prkno a zelenozlutyho draka a mam zaplaceno

chci kref!!!

No pecka konecne poradnej typek :-) Pepo to poznas dobre, clen vy cim se ti prokaze a ten kdo nema ani paru cim se prokazat tak stim si muzes hrat

ok ok, to by slo, kref mi nevadi ale ja poznam kdo nezaplatil ?

. . .popripade odhanet nevrazive duchodkyne s pudlama. . .

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100743
Dnes: 0
Online: 3
Málem bych zapoměl kdo bude teda chtít jet na Rujánu tak informační schůzka je v ůterý od 7 hodin na divoké šárce jelikož většina lidí co jedou jsou odtamtud tak proto je sraz až v týhle řiti.Dohodneme se tam jak to uděláme s autama kdo s kým pojede jestli případně někdo nemá odvoz atd atd jo a taky se to bude řídit podle počáska samo na bezvětří tam nejedem a datum je stanoveno na pátek až pondělí poslední v tomto měsíci dle možností všech jedinců.Jelikož nemám zatím telefon jelikož ho nikdo na smeťáku nenašel tak mi nevolejte snad dneska večer bude novej takže případné dotazy až od soboty ale to se uvidíme na smeťáku takže to ani nebude skoro třeba.