Diskuze

Tak to sem rád pánové že nejste zklamaný.Bylo to trochu pro pokročilejší ale skvěle ste se s tim popasovali ale máte recht, že v tu neděli foukat mohlo aspoň pár hodin

Ad rujana - ja byl spokojenej, v sobotu nadmiru. Vlny mi sice dali trochu pokoupat ale taky zkusenost :-)
priste lepsi predpoved a parada.

Kopyler: jojo mel sem jet ctvrtek - nedele takze moje hodnoceni Rujany je 90%. Az sem hodis ten link na fotky nejaky si postahuju a spolecne s mejma si je hodim na web.
Tomex: muzem sekacku pripadne i pucit ne? Prachy sou?...

kosa je drina prepujcim ti na stridacku moji sekacku... ale musi se pridat dalsi lidi bo trema sekackama to by sme jaksi za celej den neudelali moc znatelnyho :-)

Ctiry vem kosu půjdeš vysekat zbytek smeťáku Já nemám bohužel nic jenom svoje ruce a alergii Jinak výlet na rujánu se nám povedl na jedničku si myslim aspoň podle mě jelikož sem jezdil skoro celé 3 dny a konečně se naučil 360 jednou sem ho dokonce i grabnul ale prej to nikdo neviděl a to jich bylo na břehu aspoň 5 jinak první den paráda druhej den fletík a 3 den parádní vlny v glowe jedním slovem pecka.Jak to viděli ostatní co??Kdy budou vaše fotky na webu??Video od filipa bude k dispozici po sestříhání tomášem a fotky dá snad lukáš někam na web a pak sem hodim link ať se můžete taky pokochat

´..ale vlastně mam kosu

..mam srp nebo elektrickou sekacku

o víkendu si půjčím křoviňák nebo sekačku z chalupy (podle toho co narvu do auta) takže příští tejden můžu nastoupit

To Mikovsky: ntreba se omlouvat nemaka tak nemaka :-) okej sekacky uz sme tri prida se dalsi???? 3 sekacky to uz mame zaber prez metr v jednom slaku :-):-)

Tak budu sice vypadat jako perhuba , ale avizovaný traktor je KO ..nabízím sekačku s křoviňákem a velkou omluvu ...

mohu vzít malou benzínovou sekačku..sice hůře seká, ale alespoň něco... jinak moje ruce jsou k mání

plan zatim zadnej uvidime kolik lidi se prihlasi ze ma cim...

můžu vzít křovinák se strunou.Na kdy to máš naplánovaný?

Zdarec kiteri. Pocasi nam nepreje a ta svina zelena roste a roste. Kdo mate benzinovou sekacku???? Ja jednu mam ze by sme udelali rojnici a sejmuli to trosku niz este at to mame jako "golfac" a nevyroste to tak rychle.

Vcera jsem na smeťáku našel ručky od draka - kdo je postrádáte napište......

Sorry neměl sem ho tam máš recht...Už je tam

mno..to prave neni

Moje číslo je v soupisce u mého profilu ale pro zjednodušení 723508127

Cus v 7 budu snad tam...
2 kopyler: jinak jsem asi lama ale nevidim nikde tlf. na tebe, kdybychom se minuli - jak se jmenuje hospoda kam se de? predpokladam ze se to dohodne v hospode...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100743
Dnes: 8
Online: 1
co tenhle vikend? pondeli je volno.. nechcete zas vyrazit?
kdyztak mob 608302120