Diskuze

Jo to klapne, takze okolo 17ty jsme s greenem tam.
Ctiry, dej vedet jak to dopadlo s rezervaci na zitra

...teď tam pro změnu chcípnete vedrem ...vemte si hodně pití

ty wogo to vypadá že bude těch slibovanejch 30C...vonoto snad i vyschne

ctiry: No hezkypěkně nám chčije no uvidíme snad odpoledne bude líp !?

...tak to vypada ze to budete mit mokry...zkurvenej dest

Zdarec, dneska se zastavim, ale na 16tou to nestiham. Spis tak okolo 17ty

to mikovsky: namísto avízovaného čtvrka bych přijel už dneska kolem půl šestý, vemu tedy sekačku sebou

to all: rad bych pomohl . . . ale nemam sanci to za svetla stihnout :-( mozna o vikendu ;-)

ctiry: Tak vezmu jak sekačku tak křovák uvidíme jestli se někdo dostaví .

M:ve stredu neprijdu doufam ze ti nekdo helpne...

Cada:
Mikovsky: pokud kupujete nejakej benzin tak si berte ucty a pak ukazete Tomexovi, kterou cast za kolik litru benzinu ste posekali

Jestli by slo strunou (trojzubcem) zatnout sekeru do tech casti co trakto vubec neprojel tak by to mozna bylo dobry, páč to vypadá že ten posekanej lán bude za chvilku jak golfový hřiště díky mulčovačům...

Tak málá změna na sekání smeťáku se řítim zítra(středa) kolem 16 hod...pokud někdo chce pomoci a nemá techniku ,napište vemu křoviňák

to ctiry:čtvrtek dorazim kolem 16 hod sekačka s mulčovačem a pokud má někdo volné ruce vezmu křoviňák se strunou

to vecik: cus, tu sekacku urcite vem, vsechno se hodi a rukou na sekani bude asi hodne. Parada diky

Zdarec panove! Cumim co se tady deje

to ctiry: ve čtvrtek bych mohl přijít po práci tj. v cca 17:30 takže když mi dáš do ruky křoviňák tak mohu řádit do tmy...
Jinak bych mohl vzít takovou malou sekačku (zhruba záběr 40 cm) jak jsem už psal, bohužel nemá sběrný koš ani pojezd takže by tráva zůstávala na zemi... co mám ji taky vzít nebo půjčíš nějaký křoviňák na vysokou trávu...

..i kdyz ja osobne sem treba ochotnej sekat od 5AM ale s mulcovacem kterej ma pojezd je fakt ze mavat s kosou to uz je moc

to green: Cada uz me kontaktoval, ale jestli ste ochotny oba tak bychom mohli pucit jeste treba strunovku nebo trojzubec...vypada to totiz ze mulcovac maj jen jeden a pujcovat ve dvou pujcovnach je casove blby...Co vy na to? Na zalohy mam ted mi prisla vyplata

Čus , Čáďa má pravdu s jednou sekačkou a ve třech lidech se to dá posekat hodně..... Márovi velký díky že sekačku dotáhnul...
toKopyler: jak jsme se bavili včera na smetaku o handlu na MTB tek ve snowbordelu ho maj za 300,- tenhle:http://shop.snowboardel.cz/kiteboarding/kiteboardy/prislusenstvi/grab-handle-nkb
toCtiry: čtvrtek odpoledne můžu a pátek ráno taky tak ti pujdu pomoct a třeba se ještě někdo přidá...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100743
Dnes: 8
Online: 1
jo! dopadlo! Jeste zavolam kdy a kde bych te mezi 16-16:30 vyzvedl. Ideal Chodov...