Diskuze

Sem pro 200kč za každého padáčkáře na rok.Je to jenom pro ně tréninková plocha a 2OOkč neni moc.Dobrá práce tomexi

a musí to částečně korigovat dobrej shaper

Já bych byl pro upravení mohyly...když zaprší, tak se to holt musí poopravit, žádnej dirtovej jump ti nevydrží věčně, aniž bys ho nemusel udržovat

PROSÍM HLASUJTE V ANKEŤĚ Dík

nojo no ale kdo tam tu hlinu zaveze? Zaprsi hlina projde sutrama a mame po skocce zase :-) ale bylo by to nejlepsi pac se o to vpodstate neda zranit kdyz to bude kopecek...

AD JUMP: myslim ze by uplne stacilo mohylu trochu rozhrnout a zysypat hlinou..najezdovej kopecek ze vsech stran...pripadne az bude vysekanej takovej ten kopecek za cestou tak jeste na nej nahodit sutry prikryty hlinou a udelat tam poradnou odletovou rampu...

Zdravim,
novej mulčovač do toho stroje by měl stát okolo 12000. Zjistuju od toho typka presnej model, aby jsme mohli najit treba ne uplne novej mulčovač, ale rozhodne levnejsi .. :-). I kdyz je to investice do budoucnosti, protoze ten mulcovac muzeme nechat u toho typka, co nam ten stroj pujci. Jinak s tim ntb taky problem namam. Muzete ho brat s sebou a strihat rovnou videa, kdyz nebude foukat :-)

To green:Ten nákres je moc pěknej ale řekni mi, kdo z nás na něm bude jezdit??Tak bych to viděl na 3 nebo maximálně 4 lidi ostatním se to tam bude plést jelikož na to ani nebudou moct umět najet správně.Jak to dostat na smeťák a hlavně kam tohle dát je asi zatim problém.Chtělo by to něco menšího uplně jednoduchá skočka né moc kopací a to bohatě stačí pro všechny.Postupem času až nás tohle přestane bavit bych se pouštěl do něčeho většího.A veciku pokud se v práci nudíš tak se vůbec nestyď a něco udělej a hod to sem ať to můžeme probrat.Co se týče sekačky tak sem pro koupit novej stroj a noťase si klidně nechte stejně je to mrdka zdarma.....Ale ještě bych počkal jestli náhodou neseženeme tu sekací hlavu na ten stroj od toho mýho kámoše a tím pádem by byla sekačka vyřešená.(teď mě tak napadá, že sem tady otom asi nemluvil takže:ten můj kamarád má doma stroj (vari honda) kterym odklízí akorát sníh a přes léto mu doma stojí a bydlí tak 500m od smeťáku stačí na to koupit ten mulčovač a je po starostech.Nevim kolik ten mulčovač na tuhle věc stojí ale bude to levnější než kupovat celou sekačku né??)

mininnoťase dávaj ke spoustě věcem nad 15 táců a když tam koupíš traktora tak ho tutově dostaneš.

fakt??? to by mi nevadilo ale o ten by byla asi bitka

A dostaneš ještě noťase .....

jojo stim mam ale taky zkusenost je to kopie na motor distanes uplne vsechny ND ale s ND na sasko unasece prevodovka atd atd uz se dilu nedomuzes... vyhoda nakupu u mountfeeldu je ze u popovic cca 10km od smetaku je jejich velkej servis opravy do 2-10dnu...

rozumim a v tom připadě mně bylo doporučeno nejen odborníky ..nekupovat zančku třeba husquarna , ale koupit obyč třeba značku co prodávaj v OBI pač je to kopie husquarny s motorem briggs & stratton což je opravdu dělník . A stojí cca 45 tis new.

jo ja ti rozumim, de ale o to ze se vydlabem ze vsech penez a kdyz bude starej tzraktor imrvere v servisu tak toho moc neposeka... o to mi de... proto se priklanim k novejm vecem.

Traktor : http://www.agroseznam.cz/cz/agrobazar/detail-inzeratu/6839-wiskonsin-2318-18hp.html
Možná lepší než přeplácet nový traktor sice záruka ale....Tchán servisuje zahradní techniku .

k skočce, pokud potřebujete nějaký výkresy tak není problém vypracovat nějakou výrobní dokumentaci - sedim v kanclu kreslím ptákoviny, tak proč bych nemohl nakresit něco užitečnýho (pro někoho)...

ctiry pust si icq

jo jedeme na 90% uz neska vecer na eurosee

NO myslim ze se tva lidi hlasi kteri bydli u smetaku. ja bydlim taky kousek a mam dodavku tzn bych ho taky mel kde uskladnit a jak dovezt na smetak nemyslel sem uplnej traktor ale takova ta sekacka se sedackou a volantem http://www.mountfield.cz/zahradni-traktory-a-ridery/detail-vyrobku-1TKK0052-rider-cg-6-63- ma to 110kg tzn dva lidi to vklidu hodej do dodavky...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100737
Dnes: 2
Online: 2
co se týče skočky jakou si jí uděláme takovou jí budeme mít ale sem pro to nechat postavit novou už mám plány...