Diskuze

skok je dobrej

Sorry ctiry byla to rychlá akce jenom sem to zkusil kdyby někdo měl náhodou stejnou cestu nikdy nevíš..Jinak rujána byla parádní až na to že foukalo jenom 5hodin ze seboty a neděle ale těch pár hodin za to stálo.Taková menší ochutnávka je tady http://picasaweb.google.cz/filip.musak/RugenGlowe282009?authkey=Gv1sRgCIL_6dLi74HWAw#53660

Je ještě ta skočka z Letňan aktuální?Já bych jí kdyžtak někdy v příštím týdnu převez,když mi Prochy,nebo někdo jiný dodá vozík

Kopyler: jako rek bych ti ze ne, ale nikdo se me neptal zda jedu na Rujanu

Jelikož jsem byl donucen jet o víkendu na chatu kde jsem neměl co dělat, tak jsem vzal pár desek a udělal z toho http://www.skateparkguide.com/Ramp%20pages/fun%20box%20a.htm když zaschne lak a bude pěkně tak bych ho mohl dnes nainstalovat.

to.Kopyler:v zimě jsem v Dánsku ještě nebyl,s kitingem začínám,ale určitě tam pojedu,protože zatím jsem lepší podmínky v Evropě neviděl.Akorát je tam trochu draho,ale my si většinou vezem všechno sebou-vaříme a spíme přímo na pláži-takže si tam jezdíme jen pro vodu a vítr.

JInak dneska odjížídme na rujána tak pak podám report jaký to tam bylo

To jeseter:Tak to je škoda,nikoho jinýho sebou nemám a sám jet je píčovina.V zimě to tam vypadá jak?
A pro jumpy jsem pro dva ten z letňan se mi zdá malej ale uvidíme..Ten dirtovej by mohl bejt větší

No popravdě mít tam jednu pořádnou z mohyly a jednu mobilní skočku, to by taky nebylo od věci ne? ...podle mě ta letňanská je dost malá...

Kdyby jste potřebovali tak můžu kdykoli v práci zapůjčit vozík, ale nemám kouli.

tady se nám mixujou dve skocky ne? jestli dovezem tu z letnan (coz jako jooo) neni pak zbytecny aby tam jeste prekazela mohyla?

Jedem tam na čtyři dny.Termín ještě není danej,záleží na předpovědi.Už ale bohužel nemáme místo v autě,musel by jsi jet svým.Fotky z minulýho Dánska i z Německa jsou na : snowkite.cz

A kdy že pojedeš do toho dánska???MOhl bych se přidat??Na jak dlouho tam jedeš??

Čus bizoni,
právě jsem se vrátil z německého Přerova.Kemp vcelku luxus ,ale foukalo celejch 12 dní na moře,takže kitovat jsme jezdily do Bornu(cca10km).Ježdění v mělké vodě docela fajn ,ale bordel ve vodě mi hned první den rozřízl nohu.Docela sklamání byl hluboký písek na plážích ,takže kolečka nešly použít.Příští štace bude osvědčené Dánsko -tentokrát Romo.Dlouhé tvrdé pláže na MTB,moře na kiteboarding,skrátka paráda.Napíšu jak tam bude.Zdarec J.

to Tomex:...čus hele mohl bych se stavit pro tu mikinu a bundu co sem zapomněl na Eurosee?... Jestli budeš někde u Říčan v těch Křenicích či kde....dik. Teda jestli ji ještě máš a nevyměnil si ji u Balatonu za Langoše

Jestli tam toho ridice odchytnes udelej to nech shodit furu na mohylu... Jestli nekdo mate cim tu skocku z letnan dovezte dik. Ja mizim zitra na lefkadu caios amigos.

skočka : Chlapí dole pod smeťákem je spousta šutrů a zavážej tam i hlínu když dáme brigádu a 100 kč řidiči od tatry tak nám to tam hodí a skočka je navždy. Potom jenom koupit trávu zasít a .....

Skočku v Letňanech si klidně vemte, už jsem to řikal. Je to fakt těžký. Je cca 2,4 x 2,4 metru ale je jen asi 60cm vysoká. Je dost široká, aby se na ní dalo trefit buggynou. Jestli chcete, je Vaše, jinak schnije pod letadýlkama.

Apropos ti kteří jí neměli to štěstí okusit na již zakázaném spotu v letňanech je to ta skočka ve videjku v cca 1:07 je vidět http://www.youtube.com/watch?v=rbQ0qHndeh4 je to betelnej mastodont.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100882
Dnes: 0
Online: 3
Hlasim navrat z lefkady...