Diskuze

Kdy že se to jde nainstalovat?Dneska k večeru,nebo zítra odpoledne bych mohl taky přiložit ruku k dílu

Jinak proč jste sem nikdo ještě nenahodil odkaz na tohle super video http://www.youtube.com/watch?v=Cn1twltFxgI

No a nebo udelat mu uprostred trubku v trubce a tu zabetonovat kolem kery se bude tocit a na koncich jen operne nozky. kazdopadne to bude chtit nejdriv vychytat to misto kam ho natvrdo naprat nez ho zabetonime.

nojo no tak nozicky muzem navarit u me doma svarecku mam a kdyz vydrzely cedule rekl bych ze vydrzi i rail bezdomak se tam nepotahne prece s karkou raci pojede kolem tech skladu za trati...

A ještě jedna věc - na rail je použitej materiál za cca. 1500,- kč takže nevim jak dlouho by tam vydržel, než by ho někdo ukrad......

to Tomex: máš samozřejmě pravdu že mobilní je lepší, jenže ten co mám doma byl určenej na zakopání do sněhu (pro snb) a nemá žádný "nožičky" na kterejch by to stálo - leda navařit a to nevim kdo by udělal....

Zakopat je blbost musi bejt mobilni natacet na vitr nebo budem cekat treba mesic na jedno odpoledne ktere se smerove vydari...

to Tomex: pomoc bych fakt ocenil protože rail je potřeba zakopat (zabetonovat ???) a ja v panelaku rejč nebo lopatu bohužel nemám jinak můžu každej den odpoledne (tak po 4-ty). Co zitra navečer?

S railem ti velice rad pomuzu kickery me moc nebavej ale rail voala :-)

A kdyby jste se nahodou někdo tento tyden nudil a pomohl mi nainstalovat na smetaku handrail tak bych se nezlobil

OK klidně v 5 je to dobry. Sejdem se tam? adresa je tady:
http://www.skate4you.cz/skateparky/praha-uhrineves-skatepark-i75/

Tak co Greene s tim skateparkem? Já sice musim něco vyřídt na poště, ale tak do pěti bych tam mohl být

Bydlim asi 2 km od smeťáku a nehne se tu ani lísteček

Ja se dnes asi nedostavim ale mozna to vyjde nevim... prosim pisnete SMS kolem 18:00 jak to tam vypada dik.

No jestli pojedu, tak bych tam byl kolem 16,30...ten vítr nevypadá, ale třeba bude foukat...včera mělo foukat a nefoukalo, tak by to dnes mohlo být naopak

to Kaser: Já bych šel. V kolik tam budete? i když vítr moc nevypadá

Předpověd na dnešek sice všelijaká, ale i tak se ptám, dorazíte dneska někdo?

nemáte někdo potápěčský pás? potreboval bych urgentne pujcit

JA se rozhodne pridam, snad to vydrzi...

Dneska luxusní předpověď, tak v 17:00 jsem na Smeťáku. Přidá se někdo?????

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100737
Dnes: 2
Online: 2
Justo: ale jojo odkaz tady uz byl si ho propasnul