Diskuze

Tomex: hned si objednam tři velikosti

Zdarec. Hlasim navrat z Flysucker meetingu. Speed3 otestovan a teda reknu vám je to kousek

zrovna jsem dorazil z worku tak tam budu cca ve 4.

Cus pánové, dneska docela fouká přidá se někdo odpoledne na Smeťáku?????

Takze , sve jsem splnil, e-mail poslan. Cekam na reakce panove..

Jinak malej update, zatim se ozval jen Green. Pocitam s obema Prochajdama, s Danem, takže zatím je nás 6. Zitra to uzaviram, tak se mozna dostane i na jesetera :-)

Taky mám nový hračky.K Neu 11 jsem pořídil ještě Neo 8 a Neo 14,takže se těším až si na nich rozbiju hubu.

Se mnou do Holandu počítejte a beru i drahou polovičku......-

Cau,
uplne uzavrene to neni, ale nerad bych organizoval akci pro vic jak 10 , max 12 lidi. Jeste uvidim kolik nas pojede, ozval bych se..
Posli mi mejl, abych ho pak nehledal.
Diky

Zdarec,
jestli to nemáte pro uzavřenou společnost a kdyby jste náhodou měli místo v autě ,tak bych jel určitě s vama.

Zdarek,
pisu sem ohledne toho Holandu, jak jsme se bavili na smetaku. Muzete mi poslat všichni , kdo chcete jet , na sebe e-mail? Poslal bych vam par linku na ubytovani a ceny.. Jinak termin jsme dohodli na 1. nebo 2. tejden v rijnu. Zatim mam by voko cca 8 lidicek. A jedem teda bez polovicek, nebo s nima? Dejte mi to púrosim vedet co nejdriv, at do patku vim, kolik lidi pojede a jaky ubytovani jsme vybrali.
Diky a cekam na ty emaily. Mirek PS:Kontakt na me je 775012030, kroftik@seznam.cz

Cus, nenasel jste nekdo vcera na smetaku voditko na psa (cerveny)? Diky za info

Přidal jsem par fotek ze Smťáku na:
http://www.kiteboarding.cz/gallery/168-nowind-na-sme-ku.php
kvalita nic moc ale apon neco.
Jo Petrovickej skatepark znám - místa okolo je dost, ale s těma překážkama je to slabší, ale jsou tam zas lavičky a asi 2m hup dolu na vedlejsi hriste je to na kopci takže by foukat mohlo - nezbejva nic jinyho než to vyzkouset

Okej, já musim po práci zařídit opravu propíchnuté pneumatiky od vrutu, tak pak taky dorazim...jo a tomex našel luxusní skatepark v petrovicích s mega prostorem okolo, tak to můžeme taky prubnout, prej by to mělo být cca 1km od smetáku http://www.skate4you.cz/skateparky/praha-petrovice-skatepark-i25/

Ja bych sel pojezdit - muzu tam byt okolo 16:00 a rail asi vemu at aspon vite jak vypada a muzeme neco vymyslet

Hehe myslel sem to tak kdyby chtel zaplatit hned tak ze to muzou vzit :-)

Čao lidi, dáme dneska pojezd? Předpoved na večer vypadá slušně a kdyby nefouklo, tak můžeme provizorně namontovat ten rail, co Greene?

Tomex: Myslíš, že dá modelář z ruky 200,- nějakýmu pochybnýmu týpkovi? Vím, že nemají na výběr, ale dost o tom pochybuju...leda že bysme s nim sepsali smlouvu o předání peněz

jeste dodam ze 200 muze kazdy z vas vybrat hotove a predat me nebo dedkovi a hlavne si zapsat jmeno a datum!! popripade adresu posleme mu samolepku platice :-)

TAK JAK KOUKAM NA ANKETU TAK TEDY ASI PRO PADACKARE A MODELARE 200KČ/ROK PROSIM TEDY JAK TAM UVIDITE PADACKARE CI MODELARE OSLOVTE JE!! A ZDELTE JIM PRAVIDLA: MUSI BYT NA KRAJI ABY NEVADILI KITERUM, MODELY LITAT NAD NEPOSECENYM PRISTAVAT NA KRAJI ABY NEVADILY ZA PRIPADNOU KOLIZY MODEL VS KITE NESE ODPOVEDNOST MODELAR.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100737
Dnes: 2
Online: 1
hehe no cece to je na puncochu a rychlou navstevu banky