Diskuze

v patek se jezdil HH.. jinak adolfov vypada na nedeli podle medarda na paradni vitr a melo by tam i mrznout, tak by moh bejt jeste snih... ?

Jeseter: o tak bejva :-) ja vzdycky pritahnu noveho kita dom a je o v pytli a mesic nefouka :-) takze kuci sorry od pristiho tydne nefoukne pekne dlouho

Jsem si to myslel.Sotva dovezu domů buggynu,tak napadne sníh.Teď můžu vozit děcka po obyváku.V sobotu na Tři studně na sníh.

jedu taky, dejte vedet

yes!

Jedu v nedeli ale kam to rozhodnu v so vecer... takze domluva po ICQ v so vecer?

v sobotu bude jeste porad kydat nejspis...jako neni zaklad ale to se ujezdi ne..

jojo taky bych se svez :-) myslite ze to vydrzi?

Az budete nekdo presne vedet, kdy a kam jedete snowkitit tak dejte vedet prubnu to s vama...

Myslíš sníh??

taky mám takový pocit ale ještě neházím flintu do žita: VONO TO PŘÍJDE ....

podle počasí soudim, že to letos s tim sekani asi vzdame co?

V sobotu v Milo sice nefouklo, ale v neděli super, hlavně ta druhá rozjížďka měla šťávu :-), mě se akce líbila, zvedám palec nahoru

To je divný komunisti to zvládnuli né??Poručíme větru dešti!!!

no je to pravda že počasí neporučíš

kopyler: hele 3 od konce sem byl ja, tak se nevytahuj =))
jinak souhlasim, ze to byla dobra akce, jezdit slo a to staci

njn pocasi neporucis a taka akce se planuje vic jak pul roku tzn na posledni cvilku dle windguru to proste nezmenis....

no akce milovice se moc nevidařila co bez větru jen v neděli dopoledne chvili s deštěm

No já bych se k vyjádřil takto k MČR v landkitingu :DOBRE to bylo... to znamená za 3. škoda že sem se i takhle neumístil

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100913
Dnes: 1
Online: 1
Dnešnímu svezení na prvním sněhu dávám 1* . Na Moldavě je 25-40cm sněhu sice mokrej ale super.Foukal stálý vítr ale mohl být aspoň o metr rychlejší. Škoda že to nevydrží bylo nad nulou. Hurá začíná doba Snowkitingu.