Diskuze

Zalezi na tom ci je to projekt, jestli nejakyho urady tak ten ma urcite uz domluveny dotace a šmelo a bude se snazit to udelat co nejdriv, je to stejný jako jestli zavedou dotaci zelená úsporám pro veřejný budovy...to bude uplně megatunel

Teoreticky by nemeli jezdit prez nase pozemky. Nicmene z toohle projektu budou mi majitele scela urcite zisk. Tzn tomu vyjdou maximalne vtric. Z nas nemaji nic... Urcite budeme majitele kontaktovat aby sme zjistili vic. Kazdopadne to nebude hned zejtra takovej projekt od pocinu do realizeca ma strasne daleko takze bych zatim nepanikaril...

dedex: myslis ze by mohli jezdit pres pronajaty pozemek?

...bohužel to vychází fakt blbě, asi od prostředka pozemku dozadu, co se dá dělat, snad to schvalovací řízení nějakou dobu potrvá a hlavně aby to tam pak technikou nerozrajtovali

uz sem taky slysel moznost rodinejch domku...ale jestli to je pravda netusim

jj, majitelé pozemků se již zmínili, dokonce mě kontaktoval někdo z místních, zakládaj občanskou iniciativu proti stavbě...

to Ctiry: raily by byly asi krutý, ale přeci jenom bych byl radsi kdyby to zustalo jako louka, bydlim poblíž a rad se tam chodim i jen tak projít. Zatim to asi neni schválený tak uvidíme. Jen jsem chtěl vědět jestli něco neví Tomex nebo Dědek.

green: to budou hodně krutý raily na solárních panelech!!!

Ahoj, dneska jsem byl na Smeťáku a říkal mi pán že tam bude stát fotovoltaická elektrárna.... našel jsem to na stránkách úřadu:
http://usneseni.praha22.cz/usneseni-14-zasedani-zastupitelstva-mc-praha-22-ze-dne-14-9-200
Víte o tom něco????
Jedná se o pozemky 1900/37, 1900/38 a 1900/51 jestli to dobře chápu tak plocha za mohylou cca 5 Ha.

Půjdete někdo pojezdit? Budu tam kolem 12h

ty woe prodáme vercajk a budem radsi hrat na smetaku fotbal ne?

zejo... winda je fakt pruderni posledni dobou (cely leto)

tady je to mrtvý jak venku vítr

Jenom já úplný hovno.Sněhu jak sviňa ,ale vítr úplňě na nule.

Jen pro ten dnešní den (včerejší), stojí za to žít pičo!

To sme dva LUXUSKA a i to pekne litalo

Dnešní Loučná pod Klínovcem fakt paráda, no aspoň já se tam vyřádil jak malej kluk

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101031
Dnes: 5
Online: 1
Cece ja mylim ze je to soukromej projekt. Ale je to moje domenka. Cily si myslim ze tomu prave uradove budou hazet klacky pod hnaty. No uvidime... Kazdopadne ta cast kde ted jezdime nam zustane aspon dle slov majitele tak sna nam to ani nerozjezdej. Daji nam vcas vedet.