Diskuze

jj, majitelé pozemků se již zmínili, dokonce mě kontaktoval někdo z místních, zakládaj občanskou iniciativu proti stavbě...

to Ctiry: raily by byly asi krutý, ale přeci jenom bych byl radsi kdyby to zustalo jako louka, bydlim poblíž a rad se tam chodim i jen tak projít. Zatim to asi neni schválený tak uvidíme. Jen jsem chtěl vědět jestli něco neví Tomex nebo Dědek.

green: to budou hodně krutý raily na solárních panelech!!!

Ahoj, dneska jsem byl na Smeťáku a říkal mi pán že tam bude stát fotovoltaická elektrárna.... našel jsem to na stránkách úřadu:
http://usneseni.praha22.cz/usneseni-14-zasedani-zastupitelstva-mc-praha-22-ze-dne-14-9-200
Víte o tom něco????
Jedná se o pozemky 1900/37, 1900/38 a 1900/51 jestli to dobře chápu tak plocha za mohylou cca 5 Ha.

Půjdete někdo pojezdit? Budu tam kolem 12h

ty woe prodáme vercajk a budem radsi hrat na smetaku fotbal ne?

zejo... winda je fakt pruderni posledni dobou (cely leto)

tady je to mrtvý jak venku vítr

Jenom já úplný hovno.Sněhu jak sviňa ,ale vítr úplňě na nule.

Jen pro ten dnešní den (včerejší), stojí za to žít pičo!

To sme dva LUXUSKA a i to pekne litalo

Dnešní Loučná pod Klínovcem fakt paráda, no aspoň já se tam vyřádil jak malej kluk

ja byl v sobotu v rejdicich ...fakt pecka pojezd a hlavně zadarmo...

Závidim vám... já vyrazil do krkonoš, sněhu dost ale total bezvětří, naštěstí jezdila lanovka na Černý hoře a za 40,- Kč na celej den paráda...
toZacapa: nechci ti kazit radost ale prej kdyz napadne snih takhle brzo tak potom zima stoji za ho***, snad ne uvidime.

Božák dneska taky v poho, bylo na nule, takže tam to vydrží, zejtra repete :-)

Dnešnímu svezení na prvním sněhu dávám 1* . Na Moldavě je 25-40cm sněhu sice mokrej ale super.Foukal stálý vítr ale mohl být aspoň o metr rychlejší. Škoda že to nevydrží bylo nad nulou. Hurá začíná doba Snowkitingu.

v patek se jezdil HH.. jinak adolfov vypada na nedeli podle medarda na paradni vitr a melo by tam i mrznout, tak by moh bejt jeste snih... ?

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100735
Dnes: 0
Online: 2
uz sem taky slysel moznost rodinejch domku...ale jestli to je pravda netusim