Diskuze

sOtek: včera jsme tam jen tak lítali. Tráva je vysoká a po ovcích ani památky. Myslím, že mountainboard by tam využít nešel (no tohle není 100% informace - zatím jsem na něm nebyl), ale dle mého názoru měl by tam velké problémy. Jinak krásný výhled:-)

Tak co greene dockali jste se vcera?

to Mantak: To jsou Divci Hrady ne? Jeden cas to tam pekne "sekalo" stado ovci, ale jak moc jsou tam diry netusim..

Prochy555: tak tady:
http://www.mapy.cz/#mm=F@x=133029088@y=135817568@z=15
by to na mountainboard nejlepší. Vysoká tráva, díry v zemi. Je to jen tak na trénink, když člověk začíná na nohách.

hezky pekne!

jojo mam nejak to proberu a preposlu par fotek.. Ma to behat od patku nebo od pondelka... Posledni zpravu mam ze je to sestrihany a je treba jen namluvit komentar...

nevíte někdo od kdy poběží ten spot na PrimaCool o landkitingu?

návod pro přidávání fotek a videí najdete v sekci Články. Green
to Tomex: ty máš spoustu hezkejch fotek ze Smeťáku nepřidáme nějaký???

Prochy555: jednou jsem tam viděl někoho s buggynou. Ale letos sem tam nebyl. Tenhle víkend tam vyrazím a dám vědět jak to vypadá. Jinak jsou tam 2 alternativy podle mých informací: http://www.mapy.cz/#mm=F@x=133029088@y=135817568@z=15
a
http://www.mapy.cz/#mm=F@x=132933952@y=135785472@z=15
Budu rád, když tam nebudu sám takže se můžeme domluvit:-) (jen jak jsem psal níže jsem ve fázi učení)

Tomex: jj tak nějak to bylo :-) klesla do powerzony a pak přišel silnější poryv (no hlavně špatně volené místo pro pouštění kajta) Zatím jsem jen na nohách a na žádném vozítku (než budu investovat musím sehnat, kde si ho půjčit) takže mě to spíš vláčí než cokoliv jiného. No předpověď na zítřek nic moc tak to zase bude muset počkat :-( Sem ho od koupi vytáhl 2x :-( Přestávám vám tu spamovat svejma dotazama. Jinak nová stránka povedená. (jen ta reklama nahoře se nehodí, ale bohužel s tím se nic nedá asi udělat)

Manťák: Čau chci se zeptat jak to vypadá s povrchem nad tím prokopákem. Pracuju totiž na Zlíchově takže to mám po práci fakty kousíček jen se nějak nemůžu donutit vyšplhat ten hroznej krpál. Třeba bych se k tobě někdy přidal.

Mantak: To je na mantu 15 malo vetra urcite ti nastrom padla protoze nechtela zateacet nebo vubec reagovat na tve povely. Chce to tak 4-6 vtom budes porad bezpecnej a drak bude fungovat jak ma...

Tomex: díky za uklidnění. Já jen, že jsem to zkoušel ve slabém větru (1,5-2,5) a už jsem podřezával strom na kterém mi Manta zkončila :-)

Jefferson: Jasny, dam vedet. Budu tam asi v nedeli (jestli foukne)

Mantaku na 95kg je 15ka pro cesky land idealni... ja mam 65kg a 15 jezdim imrvere

to cada16 : Cauves.Jeden chránič pohřešuji.Roces.Díky díky už sem ho obrečel.Dobří lidé ještě stále žijí.Napíšeš až pujdeš jezdit že bych se zastavil?? Ještě jednou díky.Martin

mrowka: no já půjdu asi v pátek jen sem nad Prokopák. Jsem začátečník (sice 2 denní kurz snowkitingu mám za sebou) a popravdě mám obavu,že koupě kajta nebyla výhra z důvodů velikosti (mám ozone manta II 15m na mých 95kg). No prostě musím čekat na slabej vítr a vyzkoušet si co to dokáže. No případně koupit menšího třeba access II 10. Jinak se chci stejně někam vetřít k někomu kdo helpne s radama :-D Tak až dorazím na Smeták někdy tak se ohlásím a zeptám se kam se mám jít plácat.

Cus, nasel jsem na smetaku chranic na koleno (cerna nohavice, bila skorapka)

doufam, ze ta povetrna strana nebude kazdou hodinu jinde

Ted je ta plocha velika a kdyz se budes zdrzovat na povetrne strane jezditelneho prostoru nikomu vadit nebudes a kdyz tak ti reknou kam mas jit aby snevedal zhustenymu provozu :-)

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100735
Dnes: 10
Online: 1
tak co ta prima cool?