Diskuze

to je parada

ou jeeee, budu tam

A od ted uz nikdo nebude chtit litat, ale porad jen sekat travu

Je to pěkná červená roštěnka, ale sílu má, 6 koní voe!

berte ucty za beno!!! dedek vam je pak proplati!

Dobrá práce stavim se doma pro kanystr a vezmu béňo.

PO PATE HODINE TAM BUDU S NOVOU SEKACKOU! SME SE TED Z DETKEM VRATILY Z NAKUPU

jasně že deme dnes sekat od 5h tam budem s nabroušenou sekačkou a možná i křoviňákem.

poridili sme tu sekacku?
..vypada to, ze dneska nakonec po praci budu moct, bude tam nekdo sekat?

Hmm tak streda+ctvrtek vypada, ze by mohlo docela pekne fouknout

to cada: cuz.budu tam.díky

Dneska posekáno - zítra od 5ti pokračování. A kdo nezaplatil příspěvky nebo nechodí na brigády tak ten musí posekat 20m2 tou kosou co koupil Čáďa

PRO s pojezdem

Jefferson: vozim v aute porad ten chranic, dneska tam budu okolo 6ty

PRO s pojezdem

PRO s pojezdem

jasný.. je mi to opravdu šumák..a máš pravdu že záleží na lidech a asi i kus od kusu.. šel bych do toho.. "ať je to už dooma"

ja mam zas s moutfieldem dobre zkusenosti. servisoval sem jen po urazeni noze 2x a cajk a nechal sem delat kazdy rok predsezoni prohlidku za 350 zadnej dil nedavali jen vycistili promazali... asi jak kdo narazi kde a na koho jako se vsim. nerikam ze je nutne koupit tam jen rikam ze je to prodejna se servisem oz je dobry na rychlost oprav...

Jsme PRO s pojezdem..
Co se tyče záruky u mountfieldu - sice slibují 6 let atd ale funguje to tak, že když chceš mít 6 let záruku, tak to ,musíš u nich pravidelně servisovat..vždycky si při servisu něco najdou, že je opotřebený a musí se vyměnit(byť by to obyčejnýmu smrtelníkovi mohlo ještě sloužit)-a ten opotřebenej díl samozřejmě zaplatíš.. pokud tenhle servis neděláš-ztrácíš záruku - aby to nedopadlo tak, že za 2 roky bude servis stát co celá sekačka

(tohle jsem se dozvěděl, když jsme domů scháněli křoviňák-nakonec jsme ho u mauntfieldu nekoupili)
JInak doma máme sekačku od Vari asi 15 let - motor neserviosovaný doteď a šlape.. a dá se kombinovat lištovka s mulčovačem, atd (prostě na co ten motor nasadíš) - ale fakt nevim co to stojí teď.
Ale asi bych nekupoval uplně nejlevnější variantu - jsou-li na to peníze.. přecejen ten stroj bude pracovat docela dost.. tak aby to za chvíli neodešlo..toť můj názor

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101026
Dnes: 2
Online: 1
tak jak jste si s ní zajezdili?