Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil tomasb (neregistrovaný) | 23.09.2010 12:32
To preclik : Ahoj, muzu se zeptat, jak k te tve nehode vlastne doslo? Taky jsem tam ten den vzadu cvicil zvedani/handling a ze by ty vetrne podminky byly nejak zvlast dramaticke mi neprislo. Trochu silnejsi vitr, to ano, ale zase zadne velke strihy. Pakrat jsem si trochu zabehal, ale ok. Je fakt, ze jsem asi byl dostatecne daleko od hrany a na tom vysekanem svahu cos byl ty, to mohlo byt zivejsi.

Takze jak to bylo, at vime, na co si dat pozor?

Diky, preju brzke uzdraveni!

Tomas
Osobní profil eskymako | 22.09.2010 1:38
To preclik: Ahoj a doufam, ze bude vse bez nasledku.

Ahoj taky vsem ostatnim, nevim jestli ti co nesekali maji pravo se tu vyjadrovat:-), pro letadylka teda rozhodne nejsem. Co me trapi ale vic je ze, s lidmi na padačkach je to ale obcas tezky. V patek pokud vim, co stala ta neprijemna udalost, busilo celkem dost. Ja sam mam 110 kilo a kapesnik kterým mávám nad hlavou má z finančních duvodu jen 5 m čtverečních. Do vzduchu mě teda zdvihá vítr o rychlosti 8m/s a víc, když se hodně snažím. Tak si tak vzpominam ze jsem za podobnych vetrnych podminek minimalne 2x varoval prichozi paragladisty, ze je tam dnes trochu vic nez na tech svych rozmerech jsou schopni uvezt. Bohuzel nejak si nenechali poradit, jeden vymotaval kridlo tak 2 h z tech bodlaku, kde se jiz nic neseka, a druhy sam nakonec uznal ze tohle se fakt neda, kdyz se mu za hodinku nepodarilo ani kridlo rozlozit, natoz dostat nejak do vzduchu. Zlomeniny dolnich koncetin at nas jiz nepostihuji, sanitaci taky budou radsi a o pilotech helikopter nemluvim. V zacatcich je kazda rada draha, a i kdyz mate sebelepsi pojisteni, tak verte, ze ta hnáta nebo zlomenej vaz za to nestoji.

Ales
Osobní profil sOtek | 22.09.2010 0:39
to Tomex: Ja myslel, ze poridime letadylka, aby se uz nikdo nezranil

to preclik: uff to zni fakt hrozne. Taky preju brzky uzdraveni!
Osobní profil monk | 21.09.2010 20:57
a preju brzky uzdraveni, ani nevim co znamena vnitrni a vnejsi, ale zni to hrozne
Osobní profil monk | 21.09.2010 20:55
preclik: zkus mu zavolat na 776855914, snad je to spravny cislo.. prej ti psal sms na tvuj mobil
Osobní profil Tomex | 21.09.2010 18:28
hosi co si koupime za modely letadilek a vrtulniku??? uz me ten nowind tezce depta... udelame na smetaku rumway a budem happy :-D
Osobní profil preclik (neregistrovaný) | 21.09.2010 11:13
Zdarec hoši,jsem ten jelito z vrtulníku, musel jsem nechat výbavu u jednoho z vás (myslim že se jmenoval Kuba). Tak jestli by se mi mohl ozvat, kontakt na mě má. Jinak kontník je zlomenej, vnitřní i vnější. Dík zdar
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 18.09.2010 11:41
tak to je teda narez sice mam rad vsechno co lita, ale kez by byl tuten vrtulnik treba pokud mozno co nejmin. Kazdopadne je supr, ze snad uz budou znat cestu az nahoru . . . i kdyz taky doufam, ze to uz nebude potreba sotku, dej se rychle do kupy, at si uzijes aspon zimu
Osobní profil sOtek | 18.09.2010 10:07
Jo to je fajn, ze uz vi kudy tam.. Doufam, ze pro me uz snad nikdy nepojedou, ale je pravda, ze tim jejich pochodovanim se to hodne protahlo. Jinak typek mel kliku, ze byla zrovna helikoptera volna. Spis me prekvapilo, ze jich tam bylo tak hrozne moc, takova armada
Osobní profil monk | 18.09.2010 8:11
taky pekny =) ty zachranari rikali, ze ses jim minule pekne prones =D od priste uz snad bude jezdit sanitka nahoru, naved sem je kudy, protoze si stezovali ze sou stary a ten kopec sotva vybehnou =D

...jinak tomu typkovi se vcera motala hlava a bylo mu na zvraceni (nevim proc z kotniku), proto asi ten vrtulnik, dali mu kapacku jeste na smetaku.
Osobní profil sOtek | 17.09.2010 21:46
neee.. No to mi poser zada, 7lidi+vrtulnik kvuli jednomu vymknutymu kotniku? A me tam nechaji malem umrit :D

Zrovna jsem si rikal, jak dneska krasne foukalo a bylo nadherny pocasko, ze bych se zajel podivat. Jinak hnata uz je dost v cajku, podlitiny zmizely, kolenem uz hejbu ve stejnym rozsahu jak s druhym, akorad kotnik mam porad nateklej a ne moc pohyblivej, ale uz jen 3tejdny a muzu zacit slapat, tak pak ho snad rozhejbu. Je to ale peknej opruz, protoze ta noha vypada jak zdrava a clovek na to nesmi slapnout.. Nejaka duchodkyne me nechtela ani pustit sednou, ze prej simuluju. (me fakt hodne pobavila)

http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/NOHA!/
Tady kdyztak par "motivacnich" fotografii cemu se radeji vyvarovat
Osobní profil monk | 17.09.2010 21:23
kuci tak dneska se jeden paraglidista zaslouzil o nezapomenutelnej zazitek na smetaku... dopadlo to dobre nakonec, jen vymknutej kotnik... a sotku ty se ani nekoukej, nebo si vylames zuby .)
prilet - http://monk.server.cz/video/17092010035.mp4
naklad - http://monk.server.cz/video/17092010036.mp4
odlet - http://monk.server.cz/video/17092010037.mp4
Osobní profil monk (neregistrovaný) | 17.09.2010 12:45
nekdo na smetak?
Osobní profil dedex | 15.09.2010 11:19
nechcete se někdo přidat k nám a udělat si pěknej výlet na Eurosee, čtvrtek a pátek má pěkně foukat...
Osobní profil lukash (neregistrovaný) | 14.09.2010 10:31
Rusty: Ano proplaci se pohmozdeniny, rezne rany i natazene mekke tkane..
Monk: Pokud chce pojistit na kiting, tak muzes.
Ctiry: Zrakveni v aute je zaklad!
Osobní profil Kopyler | 10.09.2010 19:02
Koukám, že bude mít lukáš plný ruce práce Taky sem pořád nějakej ůraz tak se nechám zajistit
Osobní profil Rusty | 09.09.2010 17:52
1 500,- ? Proplacej i modriny, podlitiny a rezny rany? Natazeny svaly, slachy a tak? Potrebujes sikovnyho doktora, nebo ti to podskrabne leckterej obvodak z Horni Dolni. Ne ze bych byl nesikovnej :-D Ale porad se mi neco stava. Kamaradka delala sportovni pojistky a tam tohle vsechno slo. Kdyz sem si rozrizl prst a urizl nervy, tak rikala, ze bych to mel jako trvaly nasledky a byla by to celkem repa:-D
Osobní profil ctiry | 08.09.2010 21:08
Monk: to jena vsechno...1500,- mesicne je ale dost...pak ti dal 60k za zlomenou ruku snadno staci aby 60 typum ten mesic nic nebylo. Ty se spíš ptej zda to platí i když se zrakvíš v autě
Osobní profil monk | 07.09.2010 21:26
lukash: a tyhle pojistky o kterejch mluvis se vztahujou i na kiting, nebo se musim nejdriv doplazit nekam pod smetak ? =)
Osobní profil sOtek | 07.09.2010 10:58
Teda to jsem zvedavej kolik dostanu. Taky mam pojistku u CP a nemela by to byt ta nejlevnejsi..

to Lukash: Muzu taky poslat rodny cislo, ze by jsi mrknul prosim? Jinak kazdopadne az to nejak dolecim,nebo neco zaplati urcite bych se ozval a pripadne tu pojistku trosku poladil, protoze ted provozuju samy podobny sporty a to se vzdycky hodi

Kalendář akcí

« 09 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz