Diskuze
milovice vypadaj pekne.. mozna bych se taky pridal, ale v poledne musim bejt dom.. pojedete uz od rana?
Tak bych se asi pridal, kdyz uz budu mit zpatky auto. Dej kdyztak vedet na 775 160 655, ok?
vypada to ze jo, jestli se neposere predpoved...
No podle windguru to snad nedele jisti... Pojedes?
vypada to ze v nedeli se list pohne, jihovychod pekne, co takhle vodrit kolecka vo beton, ...Milovice pičo?
Ahoj, co tenhle víkend? Budete někdo na Smeťáku?
jel sem ted okolo a nehne se list :-(
Smeťák pičo.....jdem jezdit - holiny sebou

:D no jak to tak vypada, tak se urcite dockas
to monk: Trosku se obavam, ze to bude hodne velka sracka rozmacena..
Noha je cim dal lepsi, uz zacinam rozhejbavat kotnik a neotejka. 6.10 bude rozhodujici kontrola, ale cvicim s tim v ramci moznosti jak o zivot, aby pak ta rehabilitace byla rychlovka. Chci bejt zase "ready to fly"
Uz se nemuzu dockat X hodinovyho sezeni a zevleni pri cekani na vitr, kterej neprijde

sotek: no pocasi neni idealni, ale doufal sem, ze to pujde dyz je to volno... uz aby nasnezilo... co noha?
to monk: Twe vzdyt venku hrozne chcije

nechysta se nekdo na smetak odpoledne?
Kluci kdo jste mi psal maila, ohledne te pojistky? Kiteboarding.cz presel komplet na nove mail rozhrani a ja prisel o postu
Pokud to nekoho jeste zajima, tak napiste znovu. Sorac....FICI..... jdeme jezdit :-) GREEN

tomex: musim rict, ze padackar mi vadil jen jednou a to celkem vyrazne, kdyz tam pobihal uprostred. tenhle osudnej patek byli oba mimo hlavni plochu, takze mi vubec nevadili a tak by to mohlo za me i do budoucna klidne zustat. padackare nekontroluju, ale odchyt sem tam 2 novy kitery a slibili, ze pokud budou jezdit na smetak, tak zaplati...
coz mi pripomina, ze ja za tenhle rok jeste nezaplatil a mozna nas bude vic .)
to sOtek: nene letadylka na zabijeni nowind nudy, protoze celej den fici a kyz konecne dorazim tak to lehne
tak letadylko zacnu nosit sebou a aspon politam :-Dto eskymako: kazdy ma pravo se vyjadrit i neregistrovany i nesecici :-) Jedine pravo co nema takovy neclen je uzivat smetak ke kitingu a treningu s glidem, popripade jakkoliv omezovat kitovani na plose

Panove slysel jsem ze jisti instruktori paraglidingu dokonce smetak radi jako dobry cvicny prostor v praze! Takze padackare hlidejte a rikejte jim ze se musi stat cleny a navic musi byt tak aby neprekazeli kiterum nebo se proste dohodneme a padackarum vztup zakazeme. Najem mame mi kiteri clenove ostatani tam poustet nemusime, opakuji to stale a apeluji na vas vsechny hlidejte si vlastni plochu!! Vidam tam catso nezname tvare a pripada mi ze je informuju jen ja! Takhle se tam brzo nevejdeme a motat se budem jeste s padakam myslim ze kdyz foukne na smotani si stacime sami a nemusi se tam motat neclen padackar nmo ne?

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101115
Dnes: 2
Online: 1

Zitra bych chtel jet uz rano z Prahy. Jen ted resim dopravu, protoze jsem ted nepojizdnej.