Diskuze
!! cus kluci zitra to jest NEDELE probehne na smetaku prvni zkusevni kurz (placeny) od BEST KITEBOARDING meli by mit 2-3 zaky. Kdyztak se tam s instruktorama dohodnete na prostoru aby vas neohrozovali a vy je, ale aby meli prostor za kurz nam plati...
Cus, ja je kupoval v Uvalsky ulici v Praze. Kdyz jedes od Skalky, tak je to po levy strane. Pneuservis jak hovado. To nemines. Rozmer ty duse je 200x50. Pouziva se do detskejch kocarku, nebo do prednich kolecek u invalidniho voziku .
to ctiry: já je kupoval u matěje 609.cz, ale nejsem si jist cenou 75Kč, každopádně byly min za polovic než MBS
... Matěj Bolen 776593475

kdeže se to dá někdeže v Barumu sehnat duše za 75,- ? Nejakej odkaz na mapu nebo takněco by se šiklo...
Pak se ukážu na smetáku a možná i v milo na zavodech

Tak znova kdo se zítra neboli dnes pude zajezdit. bude bušit.

chlapi, spíte vubec někdy

Pokud je zítra dnes
,tak se tam po obědě uvidíme.zdarec pánové mam v plánu vyrazit zítra si zajezdit nepřidá se někdo. Potřebuju se odreagovat z práce.
Začínám se do těch Milovic bát...

na zitra mam praci bohuzel. 
parada, vezmu plastenku a pojedu hned rano .) dame gril?
zitra kazdopadne

tak co myslite zejtra?
to kaser: ten blinkr byl predni levy, nebylo to tak zle nakonec, diky
Ctiry, oslavíme to na MČR v Milo, rovnou s Dědkovejma narozkama ;-)

To mrowka: když jsem přijel, tak tam stál takovej modro-zelenej (skoro až perletovej) VW Passat combi max. 3 roky starej, s tmavšíma sklama a uvnitř zevlil nějakej kluk, SPZ bohužel nevim...ten blinkr byl zadní?
Kluci zapomeli sme oslavit dvoulety vyroci smetaku! Co s tim udelame?
zejtra asi nema smetak smysl co? kdybyste nekdo jeli, dejte vedet.. vikend se zacina kazit =/
Cus, nevsim si nekdo v sobotu, ze by se nekdo ochomejtal kolem toho hnusneho bileho pickupu s reklamama? mel jsem promackly blinkr a nevim, zda se mi to stalo tam
diky za pripadne info
Kategorie: ostatní
Návštěv: 101115
Dnes: 2
Online: 1

čus našla se pumpa.