Diskuze

!! cus kluci zitra to jest NEDELE probehne na smetaku prvni zkusevni kurz (placeny) od BEST KITEBOARDING meli by mit 2-3 zaky. Kdyztak se tam s instruktorama dohodnete na prostoru aby vas neohrozovali a vy je, ale aby meli prostor za kurz nam plati...

Cus, ja je kupoval v Uvalsky ulici v Praze. Kdyz jedes od Skalky, tak je to po levy strane. Pneuservis jak hovado. To nemines. Rozmer ty duse je 200x50. Pouziva se do detskejch kocarku, nebo do prednich kolecek u invalidniho voziku .

to ctiry: já je kupoval u matěje 609.cz, ale nejsem si jist cenou 75Kč, každopádně byly min za polovic než MBS

kdeže se to dá někdeže v Barumu sehnat duše za 75,- ? Nejakej odkaz na mapu nebo takněco by se šiklo...
Pak se ukážu na smetáku a možná i v milo na zavodech

Tak znova kdo se zítra neboli dnes pude zajezdit. bude bušit.

chlapi, spíte vubec někdy

Pokud je zítra dnes

zdarec pánové mam v plánu vyrazit zítra si zajezdit nepřidá se někdo. Potřebuju se odreagovat z práce.

Začínám se do těch Milovic bát...

parada, vezmu plastenku a pojedu hned rano .) dame gril?

zitra kazdopadne

tak co myslite zejtra?

to kaser: ten blinkr byl predni levy, nebylo to tak zle nakonec, diky

Ctiry, oslavíme to na MČR v Milo, rovnou s Dědkovejma narozkama ;-)

To mrowka: když jsem přijel, tak tam stál takovej modro-zelenej (skoro až perletovej) VW Passat combi max. 3 roky starej, s tmavšíma sklama a uvnitř zevlil nějakej kluk, SPZ bohužel nevim...ten blinkr byl zadní?

Kluci zapomeli sme oslavit dvoulety vyroci smetaku! Co s tim udelame?

zejtra asi nema smetak smysl co? kdybyste nekdo jeli, dejte vedet.. vikend se zacina kazit =/

Cus, nevsim si nekdo v sobotu, ze by se nekdo ochomejtal kolem toho hnusneho bileho pickupu s reklamama? mel jsem promackly blinkr a nevim, zda se mi to stalo tam

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101024
Dnes: 0
Online: 3
čus našla se pumpa.