Diskuze
V pátek by nám sem měl kluk z Výsluní-Husky Hillu hodit zprávu,jak je to se sněhem v Krušných horách.Tady je odkaz na jeho kameru http://www.livestream.com/kameravslun750mnm
Hoj, něják jsem tu četl že by jste chtěli někoho aby byl blízko, aby jste věděli jak moc fouká. Jsem o něco blíž než (tomex (4km) myslím že to byl on
, takže jsem 1,7 km od smeťku a jsem v paneláku 6 patro. (petrovice- ul. rezlerova) když tak pišteok kaslu na stredu. o vikendu nekam vyrazime. Kdo se prida bando?
ja nemuzu =/ az o vikendu... ale hlavne v praze ma ve stredu prset a na horach jeste nebude podklad.. videl bych to nejdriv na ten vikend snow nekde na horach bozim daru / vetrny jenikov ma celkem chumelit uz ode dneska... adolfov a husky hill vypada taky nadejne
podle predpovedi asi vsichni za par dni....
Na stredu to vipada slibne... Beru si volno v praci. Dorazite nekdo dalsi?
kolik z Vás jezdí snow na smeťáku ??
hola, tak ten vítr furt nic co? Já se furt těším na Smeťák že pujdu pouštět svýho delta draka
lol zatím .. a chci se kouknout taky na vás jak vám to jde ptž budu pořizovat kita tak ať fučíí

Mara: dozvis se to na predpovedi :D ...alespon o vikendu to plati...
Cauves kde se dozvim jesi na smetaku nekdo bude ?
rad bych si to vyzkousel nebo aspon okouknul a nechce se mi vyhazovat za kurz..
kuci a hlavne CADO, zejtra to vyjde na na kiteboardingu, ale posilam s predstihem
http://www.kiteboarding.cz/kite-clanky/kitesurf-el-gouna-kite-and-beach-report.php
Nalezena červená rukavice Answer-je u KPZky.Máro,někdo Ti to vysypal
co se dalo jsem posbíralUz to vidim jsem myslel, ze ten ozone test day je tenhle a ono to bylo uz minulej
Pardon radi mi tu nejakej sotek..jaka akce?
2,5ka foukacka to muze bejt dobrej divoch
A je ta akce celej vikend nebo jen nejakej den? dikyUz minulej vikend to busilo narazy az 17,5 a to se jezdila 2,5ka nafukovacka... Kaser pak vyndal 8mu psycho a jezdil asi 20min a mel dost :-)
Teda ten vikendovej vitr vypada hodne huste. Jestli budou ty 20m/s poryvy, tak to bude asi hodne mrtvych.. Snad se prijdu brzo podivat uz po svych. Povolili mi uz slapani, ale musim se nejdriv naucit chodit..
Akorad dalsi kontrola 12.1 takze jeste min 2-3mesice utrum s veskerym sportem 
Beru puldne volno, cajky na zada a na kole se vydam na smetak, abych mohl konzumovat
. Budu tam tak v 15hCus, sekacku vemu...
Predpoved, testovacka, to tam bude asi pekne plno

zacapa: to mas jeste stesti, ja 2 roky nic a pak 3 kola v jeden den :D

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101115
Dnes: 2
Online: 1

zrovna haze lopatou