Diskuze
Hele jestli jde o místo na sekačku, tak mi ji klidně můžete hodit na krám a já ji uskladnim ve skladu, tam se vejde.
jj pujcit valec neni problem ale jestli jsem to dobre pochopil tak se to plni vodou aby to bylo tezky - to aby jsme si pujcili cisternu k tomu
na valec bych se vyprdnul a posekal co nejvetsi plac a hlavne zahrabat diry.... a ta stara sekacka co?? jste schopnej ji nekdo opravit, vymenit olej, svicku??? nebo na to kaslat co???? cada potrebuje odvezt tu novou a me se sem dvě fakt nevejdou......Ještě nějakého bugynáře, co by si ho zapřáhnul a celej den tam s nim jezdit a bude to cajk

Na ten válec bych mrknul zase do DKNV:
http://www.dknv.cz/cz/zahradni-valec-rucni-singe-al-ko-gvd-50.html
http://www.dknv.cz/cz/valec-vibracni-hladky-2-5t-wacker-rd-27.html :D
OK mrknu jaky jsou moznosti ohledne pujcovani valcu a co to obnasi..
Pripadny datum asi domluvime podle toho.listovka luxus posecem svah a rozsirime plochu, ale ten valec at sotek zaridi to by bylo cool
jj.. taky se přidám k brigádce budeli třeba, pokud se bude hodit lištovka na sekání vysoké trávy přijede se mnou...

Jop taky se pridam.
Tak to zní jako plán určitě bych se i přidal
.... 
sOtku, špatně položená otázka, správně měla znít: "Co nekdy az ta rozmacena zem trosku povoli pujcim valec a cely to pekne srovnam vcetne toho novyho placu co jsme sekali, pomuzete mi s tim nekdo?"
Na to uz by ti snad nekdo odpovedel... ;-)
Jasny to je cajk to vazne odlehcis jen kolama, deska i trucky jsou good. Trucky nejtezsi ale nejlepsi.
MBS core 90 + matrixy + 9kola + F3 vazko. Je to comp 95 puvodne, ale desku jsem vymenil s kamosem za mensi.
co vubec mas za desku?
Zkusim je nahodit na bazar a uvidim.. Na snehu problem nemam, ale s landem jeste cekam do posledni kontroly, takze nejakej cas jeste je. Oni by na to co se mi stalo meli stacit ty holenaky, ale stejne chci to prkno odlehcit a ty kola mi prijdou po matrixech jako nejvetsi vaha..
Kazdopadne diky za rady..

sotku za vsecky 500 a neprodali se, kazdopadne klidne to zkus nikdy nevis. Ale nemysli si si ze prechodem na 8" a tim ubranim par deka desce se vyhnes zraneni... Mozna naopak vetsi kolo lepe snese nerovnosti a diry po psech, takze s malym ti zas vic hrozi ze sebou jebnes kuli nerovnosti nechas kotnik ve vazani nebo padnes drskou na hlinu :-D Jako fakt jako predchazeni zraneni bych to neresil a dojezdil je..

To by byl Filip Ševčík rád
. Asi by tě dal v rámci konkurenčního boje k soudu 
hehe heee neboj mam tvoji zasobu fotek nicmene zabery na zahllinenou zadnici se silne roztrnejma gatema mi neprisli zrovna prezentovatelne, ale muzu udelat spesl galerku Top of LK1 :-DDD
2 Tomex: No,to je fakt,že jsem to říkal,ale to byla jenom falešná skromnost.A jestli jsi to nepoznal,je to zase jenom tvoje chyba
.Takovej zkušenej fotograf a nedá do reportu raritu
.A s těma barevnejma pláštěma máš pravdu. Tvoje štěstí,že nás dva si nikdo nesplete 

Kategorie: ostatní
Návštěv: 101115
Dnes: 2
Online: 1

na tu starou bych se vy... udelej misto a vem od cadi tu novou... popripade ji muzu prevezt cado kdy je death line?